Agenda

21
junio 2019
cartellEscolaCanta210619AM
l´Escola Canta. 21junio19
Viernes, 21 de junio de 2019. 20.30 horas L´escola canta: Marta i el secret de la felicitat Entrada gratuita. Limitadas al aforo. Consultar en taquilla la disponibilidad.
cartellEscolaCanta210619AM

Auditori de la Mediterrània. La Nucia.

Viernes, 21 de junio de 2019. 20.30 horas

L´escola canta: Marta i el secret de la felicitat

CEIP Sant Rafael, CEIP La Muixara, CEIP Sant Roc de Polop de la Marina

Unió Musical La Nucia, Unió Musical Polop de la Marina

Directores musicales: Ramón Lorente y José Vicente Algado.

Entrada gratuita con invitación en taquilla. Aforo limitado.

Marta i el secret de la felicitat es una obra musical creada específicamente para L´escola canta con la música de Juan Luis Roig y ls letras de Pep Castellano.

L’escola canta és un Projecte Educatiu de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló i altres ajuntaments amb la col·laboració del Servei d’Educació Plurilingüe de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per a centres de Primària.

Aquest projecte té com a objectiu la realització d’activitats de foment cultural per part dels centres educatius per a potenciar-hi l’ús social del valencià com a eina de convivència i per a difondre la cultura i el patrimoni valencià.

Objectius: Donar a conèixer la tradició cultural amb la unió de la llengua i la música. Millorar la competència lingüística del valencià de l’alumnat d’acord amb el PNL dels projectes lingüístics de centre. Fomentar una sensibilitat positiva i una convivència pacífica entre diferents cultures.